6 December: Open dag DOEN

6 December: Open dag DOEN

Op woensdag 6 december begroetten we bijna 40 gasten in de bouwkeet bij de Nijkerkerbrug. Tijdens een middag vol interactie kwamen verschillende onderwerpen aan de orde. Zo bespraken we onder andere de zachte kant van samenwerken, legden we uit hoe je gedoe over geld voorkomt, kwamen we meer te weten over ‘werken vanuit de bedoeling’ en durfden we ook te vertellen wat er mis ging. Er werd verteld hoe je aanbesteedt op samenwerking en hoe je als opdrachtgever en opdrachtnemer samen een contract schrijft en een ontwerp maakt. Onze ‘klant’ Jos Vermaas was ook aanwezig en deelde zijn ervaring hoe het is om als klant centraal te staan. Rob van Kouwen (Multividuals) zorgde ervoor dat de middag soepel verliep. Hieronder een compilatie van foto’s van onze huisfotograaf, cartoons van Peter Koch en een aantal markante uitspraken.Graag willen we al onze gasten bedanken voor hun komst en de enthousiaste deelname!

Vertel eens…

is de werkwijze van DOEN alleen geschikt voor jonge mensen?

Nee hoor…

het gaat om hoe je je gedraagt: buiten gebaande paden denken, graag samen willen werken, de drive hebben om zaken te verbeteren.

Vertrouwen is…

net als voorrang krijgen in het verkeer: niet nemen maar krijgen

Samenwerken is…

– werken aan ‘win-win’ én compromissen sluiten

– luisteren en dóórvragen

– waardering voelen voor anderen